OFFERT

Vill du ha offert på t.ex. omklädning av en fåtölj, soffa eller annan stoppad möbel? Behöver du en ny hissgardin? En sängavel?

Klicka på brevet här intill och maila oss. Fyll i vad Du vill ha hjälp med och ange dina kontaktuppgifter. Bifoga gärna bilder och mått i mailet, så återkommer vi med ett ungefärligt pris. 

NYHETER OCH INFORMATION

 • Stöd den cirkulära processen

  Stöd den cirkulära processen

  Att köpa nytt och slänga gammalt vet de flesta inte är hållbart i längden. Hur gör man då för att ställa om till ett cirkulärt tänk och ta tillvara på de kontorsmöbler man redan har?

  Läs mer…
  2021-11-05 13:11

Fler nyheter

OM 18 KVADRAT AB

Vi utför tapetserararbeten åt både offentlig miljö och privatpersoner. För oss är inget uppdrag för litet eller för stort.

Vi utför alla arbeten på ett fackmannamässigt sätt och vi åtar oss de flesta förekommande tapetserararbeten. Vi har även en sömnadsateljé där vi utför inredningssömnad.

Tillsammans med dig kommer vi fram till vilka material just din möbel eventuellt ska stoppas med, samt vilket tyg som passar bäst. Vi har ett stort urval av tygprover som du kan låna hem. Vi finns på Kvarnholmen i Nacka som är beläget mittemot Djurgården.

Kuddsats Pernilla 69 fåtölj i skinn ELMO Rustical

Kuddsats passande Pernilla 69 fåtölj i skinn ELMO Rustical

INSTAGRAM

FACEBOOK

Totalsumma:
  Till kassan