18 Kvadrat AB hjälper dig och ditt företag med att renovera, byta eller laga tyg på stoppade möbler på ett fackmannamässigt sätt. Vi åtar oss alla förekommande tapetserararbeten samt gardin och inredningssömnad.

Tillsammans med dig kommer vi fram till vilka material just era möbler ska stoppas med samt vilket tyg som passar bäst. Vi har många tygprover för publik miljö i vår ateljé på Kvarnholmen i Nacka.

Vi kan också boka in ett rådgivningsmöte på ditt företag, där vi kan prata om olika alternativ och lösningar och råd vid val av möbeltyger. 

Vi samarbetar med bl.a. snickare och möbelrestaurerare för att kunna ge dig som kund helhetslösningar inom möbler och heminredning.

Om så önskas förmedlar vi transport av din möbel.  

Du kan känna dig trygg med att de arbeten du lämnar till oss blir fackmannamässigt utförda. För oss är det viktigt att du som kund blir nöjd med resultatet.

Våra tjänster:

Vi har ett stort urval av gardin- och möbeltyger från de flesta stora leverantörer, som Pierre Frey, Kvadrat, Nevotex mfl.

    Välkommen med offertförfrågan på t.ex. omklädning av stoppade möbler, gardiner eller draperier.

    Klicka på brevet här intill och maila oss. Fyll i vad Du vill ha hjälp med och ange dina kontaktuppgifter, inkl organisationsnummer. Bifoga bilder och mått i mailet, så återkommer vi med en indikativ offert.

    Totalsumma:
      Till kassan